Cel mai bun marketing este acela care își atinge obiectivele în modul cel mai eficient. Conform acestui fapt strategia despre care afli în acest antrenament este una dintre cele mai bune pentru promovare.

În antrenamentul din această săptămână facem 3 exerciții care te ajută să-ți dezvolți campanii noi de marketing cu buget de aproape 0 RON și care îți aduc clienți. Campaniile poți să le folosești pe termen lung, fără epuizare.

Sunt sigur că strategia pe care ți-o prezint a fost mereu la îndemâna ta, însă nu i-ai acordat cu adevărat atenția pe care o merita. Începe chiar acum antrenamentul!

Nu mai sta pe gânduri. Fă chiar acum exercițiile din acest antrenament și începe să faci campanii creative care să vă aducă noi clienți, chiar și în această perioadă de incertitudine.

Dacă ți-a plăcut acest episod, nu uita să te abonezi la podcast și să-l recomanzi prietenilor sau colaboratorilor de business.

Citatul sătpămânii:

Mult spor și energie!

  Câteva răspunsuri "Ep. 4 – Atrage noi clienți cu aproape 0 RON investiție"

  • Sorin Turcin

   Cred ca mult mai corect, ca sens al mesajului, si sintaxa a frazei , nemaivorbind de paternitatea citatului, ar fi:

   „Oamenilor nu le pasa (de) cat de multe stii, pana nu stiu cat de mult iti pasa.” – John C. Maxwell

   Forma prezentata ca apartinand Dr. Ivan Misner, fondator BNI, este o pastisa nefericita, ca sa nu spun mai mult. La nivelul asta…….

   Asta ca sa arat ca imi pasa. sper, si cred, ca si voua. Ha, ha, ha!

   Toate cele bune,

   Sorin Turcin

   • Călin Biriș

    Mulțumesc pentru observație și pentru că îți pasă. Am mai căuat încă o dată citatul și se pare că sursa acestuia este incertă: Theodore Roosevelt, ZigZiglar, John C. Maxwerll sau Ivan Misner.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată